| Autor |
Správa |
Lusi
admin

Založený: 02 august 2006
|
Zaslal:
So júl 24, 2010 8:24 am |
  |
Skvely koncert s uzasnou atmosferou
Moj report bude asi dlhsi ako bezne, kedze som uz veeeelmi dlho nebola na koncerte Vcera sme sa uz okolo 20.00 stretli v Belej s Aikou a Okejkou (a jej rodinkou) a boli sme skoro zufale, strasne silno prsalo a v areali bolo len cca. 10 ludi.... este sme sa smiali, ze vsak budeme mat svoj vlastny sukromny koncert Tomas prisiel asi okolo 21.00 a doniesol zo Ziliny pekne pocasie, prestalo prsat aj fukat kedze ta kapela, ktora mala hrat pred nimi neprisla, tak hned si zacal Tomas s kapelou rozkladat aparaturu a vtedy sa zacali valit davy ludi, ktori asi cakali na ukoncenie dazda, takze nakoniec tam bolo dost ludi. Este pred koncertom sme sa stretli s Tomasom, uz som ho dlho nevidela takeho spokojneho a vysmiateho a pravdaze nezabudli sme mu aj s malym darcekom zablahozelat k titulu a popriat mu vela stastia do dalsieho studia Lomili sme z neho aj nieco o novom albume, kedze viac krat spomenul, ze teraz konecne ma nan cas, ale v podstate nic konkretne sme sa nedozvedeli a asi je to tak aj lepsie, lebo konkretnych datumov a informacii uz bolo dost.... vsak mozno umelcovi chyba muza..... ale tiez by som ten album uz najradsej pocuvala Koncert bol tak skvely, ze som si po skonceni koncertu vobec nepamatala co vsetko hrali a uz vobec nie, ze v akom poradi a nepamatali si to ani baby, ale Tomas nam to este po skonceni koncertu zopakoval a aj tak si to uz znova nepamatam.... inak, ja som vcera po koncerte a teda aj pocas koncertu (na vine je dlha absencia predpokladam) vyzerala ako reklama na bezdedomie To nie je mozne aka silne pozitivna energia z toho ide, to sa ani neda nic ine ako sa potom este dva dni usmievat....
No ale skusim teda zhrnut ake piesne to hrali (ale urcite to nebolo v tomto poradi): Hladam si vlastnu tvar, Unos, Ostrov, Nevrav to nejde, Obycajne slova, Kazdy z nas, Krasne krasna, Na strechach domov, Aj to sa stave, Beautifull day a Maly princ. Koncert bol fakticky skvely, Tomas je coraz zohratejsi s kapelou, evidentne sa mu s nimi hra dobre a prijemne a aj v speve som postrehla vyraznejsie zlepsenie. Predpokladam, ze aj dobra atmosfera a senzacne publikum v Belej urobili svoje a koncert hodnotim na 100%, nenasla som na nom ziadnu chybicku, som maximlane spokojna veeeelmi vytesena, ze sa mi podarilo ist.... budem z tohto zazitku zit este velmi dlho a snad sa coskoro podari dalsi koncert, lebo ja by som sla na dalsi aj hned dnes, keby sa dalo
A este som chcela dodat, ze este pred koncertom som zistila, ze v kamere mam uplne vybitu bateriu, takze som mala k dispozicii len fotak a fotiek bude viac nez dost.... ale len cez fotak som natocila kvoli "uchovaniu" atmosfery jedno video, akurat nahodna som vybrala piesen "obycajne slova", takze hned ako to bude mozne sem dam aj to video, aj ked mierne nekvalitny zvuk a aj fotky z koncertu ;-) |
|
|
     |
 |
janatko

Založený: 19 jún 2010
|
Zaslal:
So júl 24, 2010 11:14 am |
  |
Užasný report Lusi ďakujem Veľmi ma mrzí,že som tam nemohla byť,ale aj tento report ma nabil pozitívnou energiou V rádiu hlásili,že tam riadne prší, tak som mala obavy ako to dopadne,či prídu ľudia...Ale naše slniečko všetko rozsvietilo Teším sa,že to vyšlo a užili ste si krásny koncert  |
|
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
So júl 24, 2010 11:23 am |
  |
vdaka za reportik, Lusi tesi ma, ze ste si to tam uzili ja som cez tyzden aj rozmyslal, ze vas tam prekvapim, lebo teba som tiez uz dlllllllho nevidel a znami ma na tento vikend volali do Tatier, cize by som to mal cestou, ale nakoniec ma odradila predpoved pocasia tak som rad, ze aj ked tam prsalo, napokon prestalo a uvideli ste Slniecko inak tu "na zapade" bolo vcera celkom pekne pocasie a burka s vichricou prisla az okolo polnoci a teraz tiez nie je dako skaredo, dokonca by som povedal ze je to lepsie ako tie umorne horucavy doteraz no, tak sa dufam vidime este na dakom dalsom koncerte, nie je este vsetkym dnom koniec  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším. 
Naposledy upravil Medvedik dňa So júl 24, 2010 9:30 pm, celkom upravené 1 krát. |
|
  |
 |
zuzulka
Založený: 30 september 2007
|
Zaslal:
So júl 24, 2010 11:55 am |
  |
Lusi vďaka za reportik  |
|
|
   |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
So júl 24, 2010 5:29 pm |
  |
Fotky z koncertu si mozete pozriet na Tomasovej oficialnej stranke, uz som ich tam dala: FOTKY
Video sa snazim natiahnut aspon na youtube, ale akosi mi to stale uz par hodin pise "finishing upload", takze neviem co z toho bude  |
|
|
     |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
So júl 24, 2010 9:29 pm |
  |
| Lusi napísal: |
| Fotky z koncertu si mozete pozriet na Tomasovej oficialnej stranke, uz som ich tam dala: FOTKY |
ako su fajn opaleni - nacelnik Tomáš "Rudá tvář" pekne ladi ku gitare, basista PP akoby naozaj prave z basy vysiel (uz len nejake tie kerky chybaju) a z LP je zasa naopak take roztomile ciganca  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
Anitta
pozitívne vyžarovátko

|
Zaslal:
Ne júl 25, 2010 12:54 am |
  |
 |
_________________ načo sú prázdne slová .....  |
|
    |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Ne júl 25, 2010 8:02 am |
  |
|
     |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
Ne júl 25, 2010 3:11 pm |
  |
to je iste jedna z tych lepsich koncertnych verzii tejto piesne, instrumentalne skvela, no vokalne je to stale vlašák  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
aika

Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
St júl 28, 2010 1:47 pm |
  |
Ahojte, tak už som aj ja doma, tak by som aj ja napísala svoje dojmy z koncertu. Lusi vám už dopodrobna všetko vypísala, tak už len doplním . Ten úžasný pocit z koncertu, čo vám tu popísala Lusi, zdieľam aj ja. Inak sa ani nedá, koncert dopadol najlepšie ako mohol. Starší ostali sedieť pri stoloch a mladí sa nahrnuli na plochu pred pódium, tancovali, spievali, robili všetko, čo im Tomáš nakázal, keď išla Krásne krásna, Tomáš im kázal, nech sa popária a tak si zatancujú a oni poslúchli,ešte aj chalani, jednoducho úžasná vzájomná atmosféra. Obecenstvo si ešte vykričalo dva prídavky a boli by chceli ešte. Tomáš s chalanmi boli totálne skvelí a keď Tomáš spieval Krásne krásnu, tak to som bola hotová, neviem, či to bolo tou atmosférou tam, ale mala som pocit, že takto krásne to Tomáš v živote nezaspieval, bolo to úžasné, ja som až nechápala, pritom som tú pieseň počula naživo už mnohokrát, ale toto bolo niečo nádherné. Až som nechápala. Vôbec celý koncert bol úžasný. Obyčajné slová podané síce tým Tomášovým komediálnym spôsobom, ale aj to podľa mňa pre pobavenie ľudí na koncerte patrí a ľudia sa pri tom bavili.
Inak Tomáša má tam hore niekto veľmi rád, vydržalo nepršať cez celý Tomášov koncert a pritom stále viseli nad nami hrozivé čierne mraky, ale vypršali sa čiastočne tesne pred koncertom a o druhej v noci došla taká príšerná búrka, že to by koncert nemohol byť ani keby neviem ako chceli, blesky sa metali v jednom kuse, lialo ako z potoka a vetrisko bol taký, že sa ani spať nedalo. Ale cez koncert nič a tým, že nebolo horúco, tak sa aj dobre tancovalo.
Ako Lusi krásne napísala, že vyzerala ako reklama na Bezdedomie, tak to musím potvrdiť, priala by som vám ju vidieť po koncerte, ešte aj v aute sa rozplývala ako slniečko.
Som veľmi rada, že som sa mohla zoznámiť aj s Okejkou , týmto ju aj jej rodinku zdravím! A zdravím aj Lusi, som veľmi rada, že sme sa mohli znova stretnúť.
Inak nedá sa úplne slovami opísať takýto koncert, tú radosť a energiu, čo z neho išla, to treba zažiť.
Ale mal ten koncert jednu chybičku, bolo mi málo. Ale tú energiu z neho cítim dodnes!  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ...
Naposledy upravil aika dňa St júl 28, 2010 2:58 pm, celkom upravené 1 krát. |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
St júl 28, 2010 1:51 pm |
  |
Lusi dík, ja už som zase myšlienkami na koncerte, ach jaj.  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
St júl 28, 2010 1:59 pm |
  |
| Medvedik napísal: |
vdaka za reportik, Lusi tesi ma, ze ste si to tam uzili ja som cez tyzden aj rozmyslal, ze vas tam prekvapim, lebo teba som tiez uz dlllllllho nevidel a znami ma na tento vikend volali do Tatier, cize by som to mal cestou, ale nakoniec ma odradila predpoved pocasia tak som rad, ze aj ked tam prsalo, napokon prestalo a uvideli ste Slniecko inak tu "na zapade" bolo vcera celkom pekne pocasie a burka s vichricou prisla az okolo polnoci a teraz tiez nie je dako skaredo, dokonca by som povedal ze je to lepsie ako tie umorne horucavy doteraz no, tak sa dufam vidime este na dakom dalsom koncerte, nie je este vsetkym dnom koniec  |
Ach, to máš z toho, že sa bojíš zlého počasia, veľká škoda, pretože si došiel o jeden úžasný koncert, priala by som Ti ho zažiť. A to ešte nevravím o zážitku, ktorý by si mal s bezdedkami v totálnom bezdedomí. Ale prekvapenie by to bolo, keby si sa tam zjavil.  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
St júl 28, 2010 4:44 pm |
  |
Pred koncertom
Koncert začína
Skvelé Belanské obecenstvo
Tomáš pri pomalej hudbe kázal, nech sa popária, tak chalani aj baby poslúchli, mládež sa dobre bavila
 |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
St júl 28, 2010 7:21 pm |
  |
 |
|
  |
 |
janatko

Založený: 19 jún 2010
|
Zaslal:
St júl 28, 2010 7:42 pm |
  |
Vitaj doma Aika Krásne fotky aj report ďakujem Ja mám vždy obrovskú radosť,keď sa Tošovi koncert vydarí.Podľa fotiek je vidieť,že tam bolo veľa pozitívnej energie Zaujímalo by ma(z čisto ženskej zvedavosti)čo tak krásne rozosmialo Tomáša pri klaňačke  |
|
|
  |
 |
|
|