| Autor |
Správa |
Medvedik
comfortably numb

Založený: 02 august 2006
|
Zaslal:
Po máj 24, 2010 6:43 pm |
  |
| fantagiro napísal: |
| Medvedik napísal: |
| fantagiro napísal: |
| aika napísal: |
nevideli ste tu nahodou niekde taky prispevok, tusim fanta ho pisala, ze nasla kdesi spravu o nejakom koncerte z roku 2009, pre ktory nemame temu?  |
Asi ho stiahla, tiež ho nikde nevidím.  |
áno, vymazala som ho, lebo tuším 2 dni na neho nikto nezareagoval, tak som si myslela, že ako už mnohokrát som niečo zdupľovala
išlo o nejakú akciu z 8.6. 2O09 zo svidníka, ktorú som objavila náhodou ... ak tu vážne nie je, môžem ešte raz pohladať |
ja som si to len tak zbezne precital, s tym, ze ked budem mat viac casu tak to presuniem medzi koncerty a ked som sa k tomu konecne dostal, uz som to zrazu nikde nevedel najst, tak som sa pre istotu spytal, ci sa mi to nezdalo, ci mi nahodou nezasibava keby sa ti to nahodou podarilo znovu najst, tak to pokojne pridaj ako novu temu do koncertov - ved mozno sa k tomu este niekto niekedy vyjadri alebo sa k tomu objavi nieco dalsie  |
halucináciu si nemal ale ešte raz si radšej over, či to tu niekde nie je, aby som nevytvárala novú tému
http://www.podduklianskenovinky.sk/pdf%202009/pod25.pdf |
nevidim to nikde, takze zakladam novu temu
a pridavam to sem aj ako obrazky, keby Podduklianske novinky nahodou zrusili archiv
 |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 10:10 pm |
  |
tak ako? stale ziadne komentare? nezda sa vam na tej fotke nieco podozrive?  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
aika

Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
St máj 26, 2010 10:45 pm |
  |
No zdá, opačne otočený film. Alebo je Bezdeda šikulka a kľudne má prehodenú gitaru.  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 10:50 pm |
  |
| aika napísal: |
No zdá, opačne otočený film. Alebo je Bezdeda šikulka a kľudne má prehodenú gitaru.  |
doobry postreh  |
|
  |
 |
|
|