| Autor |
Správa |
fantagiro

Založený: 02 august 2006
|
Zaslal:
Po máj 24, 2010 10:24 pm |
  |
ja som očakávala, ktorú knihu tošo spomenie ako svoju naj ked povedal, že malý princ, logicky som z toho vychádzala, že zaspieva malého princa ... no ale nestalo sa tak. trochu ma to rozladilo, ale nie až tak ako medvedíka, lebo vystúpenie, a potom aj to druhé bolo príjemné (bez pokrikov : ruky hore )... mrzí ma, že to bol playback, ale v predchádzajúcej časti spievala aj šindlerka na playback, na rozdiel od žbirku zvláštne dramaturgické rozhodnutie, jeden spevácky hosť na playback, druhý naživo  |
|
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
Po máj 24, 2010 11:43 pm |
  |
| fantagiro napísal: |
ja som očakávala, ktorú knihu tošo spomenie ako svoju naj |
ja som tipoval, ze to bude Historia Pink Floyd ked povedal Maleho princa, tiez som sa dal nachytat, ze ho ide spievat, hoci pred relaciou som si to nemyslel, lebo predpokladam, ze na to si este zavolaju Ayu  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
Anitta
pozitívne vyžarovátko

|
Zaslal:
Ut máj 25, 2010 10:05 am |
  |
ja som očakávala, ktorú knihu tošo spomenie ako svoju naj ked povedal, že malý princ, logicky som z toho vychádzala, že zaspieva malého princa ... no ale nestalo sa tak. trochu ma to rozladilo, ale nie až tak ako medvedíka, lebo vystúpenie, a potom aj to druhé bolo príjemné (bez pokrikov : ruky hore )... mrzí ma, že to bol playback, ale v predchádzajúcej časti spievala aj šindlerka na playback, na rozdiel od žbirku zvláštne dramaturgické rozhodnutie, jeden spevácky hosť na playback, druhý naživo  |
superstáristom sa asi nedá veriť, tak radšej playback  |
_________________ načo sú prázdne slová .....  |
|
    |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 12:45 am |
  |
| Anitta napísal: |
zvláštne dramaturgické rozhodnutie, jeden spevácky hosť na playback, druhý naživo  |
mno, nezvaloval by som to na dramaturgiu myslim si, ze v tomto pripade keby sa chcelo, tak by sa dalo  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 1:08 am |
  |
|
  |
 |
kowalski
Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
St máj 26, 2010 9:08 am |
  |
 |
_________________ ... každý z nás je len raz, viackrát nie ... |
|
  |
 |
Anitta
pozitívne vyžarovátko

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 12:45 pm |
  |
| Medvedik napísal: |
zvláštne dramaturgické rozhodnutie, jeden spevácky hosť na playback, druhý naživo  |
mno, nezvaloval by som to na dramaturgiu myslim si, ze v tomto pripade keby sa chcelo, tak by sa dalo  |
to bol iba vtip  |
_________________ načo sú prázdne slová .....  |
|
    |
 |
fantagiro

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 12:52 pm |
  |
podla mna chceli ušetriť, tak tým spevákom s "nižším levelom" zazmluvnili playback... neverím, žeby tošo z nejakej svojej pohodlnosti nechcel spievať naživo, myslím, že on s tým problém nikdy nemal |
|
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 8:16 pm |
  |
podla mna chceli ušetriť, tak tým spevákom s "nižším levelom" zazmluvnili playback... neverím, žeby tošo z nejakej svojej pohodlnosti nechcel spievať naživo, myslím, že on s tým problém nikdy nemal |
ved netvrdim, ze nechcel spievat nazivo, len ze sa asi neposnazil, aby spieval nazivo a nechapem ako by sa dal niekomu zazmluvnit plejbek proti jeho voli jasne, ze v niektorych pripadoch je ten plejbek opodstatneny (napriklad Zlaty puk, ktory bol na stadione, kde by to asi nebolo jednoduche spravne nazvucit), ale v tomto pripade ozaj ziadny dovod nevidim inak hneva ma to hlavne principialne prakticky sa musim priznat, ze to stvarnil tak dokonale, ze veru som si vobec nebol isty, ci to bolo na plejbek podozrive mi len bolo, ze na jeho zivy spev to bolo az prilis "vyrovnane"  |
|
  |
 |
Madlen

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 8:20 pm |
  |
ved netvrdim, ze nechcel spievat nazivo, len ze sa asi neposnazil, aby spieval nazivo a nechapem ako by sa dal niekomu zazmluvnit plejbek proti jeho voli jasne, ze v niektorych pripadoch je ten plejbek opodstatneny (napriklad Zlaty puk, ktory bol na stadione, kde by to asi nebolo jednoduche spravne nazvucit), ale v tomto pripade ozaj ziadny dovod nevidim inak hneva ma to hlavne principialne prakticky sa musim priznat, ze to stvarnil tak dokonale, ze veru som si vobec nebol isty, ci to bolo na plejbek podozrive mi len bolo, ze na jeho zivy spev to bolo az prilis "vyrovnane"  |
len, aby to nakoniec nebolo tak, že on o tom plejbeku vôbec nevedel  |
_________________ Kým mám sny, dvíhajú ma túžby, z výšky sa svet malým zdá.
Čítam z hviezd, skúšam nájsť ich cesty, zo striech blízko ku hviezdam mám. |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 8:27 pm |
  |
| Madlen napísal: |
len, aby to nakoniec nebolo tak, že on o tom plejbeku vôbec nevedel  |
v tom pripade by to bolo uz druhy raz, co o plejbeku nevedel, co by znamenalo, ze sa od minula vobec nepoucil a to by bola uz vyslovene jeho chyba  |
|
  |
 |
zuzulka
Založený: 30 september 2007
|
Zaslal:
St máj 26, 2010 8:35 pm |
  |
|
   |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
St máj 26, 2010 8:49 pm |
  |
| zuzulka napísal: |
| Divákov priamym prenosom sprevádzali Alena Heribanová a Martin Nikodým. |
prave ma napadlo, ze z toho druheho videa som pri spracovavani po kratkej uvahe orezal nikodymove duchaplne poznamky v uvode "Baby, nech sa paci, mozete saliet" a v zavere "ch-ch-ch, ekonomicka analyza odisla" a zial odnieslo si to tym padom aj heribanovej nadsene a uznanlive "Tomaas Bezdeda, supeer!", tak to sem aspon doplnam takto pre uplnost
a imho zo vsetkeho najlepsia bola aj tak Jarka Hargasova v hlbokom bezdedomi a to tam je, to je hlavne  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Ne máj 30, 2010 5:36 pm |
  |
Akurát opakujú Moja naj kniha, ešte by mal Tomáš raz spievať.  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|