| Autor |
Správa |
Ela:-)
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007
|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 6:45 pm |
  |
| kowalski napísal: |
chudaci chalani maju to teraz dost narocne v takej zime hravat a spievat, aspon ze ta nedela je v Poluse
|
Tiež si to neviem predstaviť (u nás je teraz -12°C )... No a prajem príjemný koncert, aj keď z tých, ktorý sa ho zúčastnia, si to tu už teraz asi nikto neprečíta ... Ale už teraz vidím, ako tu budem do večera vyčakávať . |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
kowalski
Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 10:33 pm |
  |
no a co sa to dnes deje, vari este nikto nedosiel z koncertu
jooj tak to musi byt dobra akcia  |
_________________ ... každý z nás je len raz, viackrát nie ... |
|
  |
 |
Madlen

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 10:38 pm |
  |
| Ela:-) napísal: |
chudaci chalani maju to teraz dost narocne v takej zime hravat a spievat, aspon ze ta nedela je v Poluse
|
Tiež si to neviem predstaviť (u nás je teraz -12°C )... No a prajem príjemný koncert, aj keď z tých, ktorý sa ho zúčastnia, si to tu už teraz asi nikto neprečíta ... Ale už teraz vidím, ako tu budem do večera vyčakávať . |
zdá sa, že z toho bude aj hlboká noc  |
_________________ Kým mám sny, dvíhajú ma túžby, z výšky sa svet malým zdá.
Čítam z hviezd, skúšam nájsť ich cesty, zo striech blízko ku hviezdam mám. |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 11:02 pm |
  |
no a co sa to dnes deje, vari este nikto nedosiel z koncertu
jooj tak to musi byt dobra akcia  |
Poslušne hlásim, že som akurát došla domov. Tomáš vystupoval oveľa neskôr, bolo určite po siedmej hodine, neviem, presne a ešte si bol Tomáš s nami potom sadnúť a pokecať , takže som dorazila domov až teraz. Hneď niečo popíšem.  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
kowalski
|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 11:21 pm |
  |
aikaaaaa ved uz nas tolko nenapinaj
pis to ako na FB - vzdy ked napises odstavec tak odosli aby sme si mohli aspon co to precitat a potom zase pokracuj  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 11:24 pm |
  |
Takže odkiaľ začať, hádam porovnaním atmosféry Pulusu a Trnavy. V Trnave vládla na námestí vianočná atmosféra a keď ohlásili, že bude spievať Tomáš Bezdeda, tak sa nahrnulo na námestie veľa ľudí. Bolo ukrutne zima, ale nálada na koncerte výborná. V Poluse bolo skvele teplúčko, ale ľudí menej. Tomáš začal oveľa neskôr, ako sme mysleli, ešte sme videli vystupovať aj iných. Spieval 4 pesničky, Krásne krásnu, Každý z nás, Malý princ a tuším Hľadám si vlastnú tvár, ak som to doplietla, tak nech ma Medvedík opraví.Ešte účinkuje asi bezdedomie. Podľa mňa to bolo výborné, páčilo sa mi to veľmi, možno ten zvuk v tých obchodných centrách nie je úplne ako má byť, ale páčilo sa mi to. Podľa mńa to tomáš zaspieval výborne. Takže koncertík som si užila naplno. Prišiel aj Medvedík, Vanda, Matias s kamoškami, Kristína s mamou.
Po koncerte si Tomáš s nami bol trošku sadnúť a pokecať , veľmi príjemný večer to bol. Ani vlastne neviem, čo mám popísať, koncert sa ozaj vydaril , len škoda, že tu nebolo toľko ľudí ako v tej Trnave. Ale užili sme si to! Tomáš spomínal, že sa nám pokúsi zohnať lístky na Eurovíziu . No ja teraz si neviem ani spomenúť, čo také by som sem mala ešte napísať, ak ma nenapadne, dúfam, že ma Medvedík doplní.  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 11:30 pm |
  |
Ale môžem dopísať také perličky, asi ako tu večne rozoberáme, či je alebo nie je Tomáš oholený, tak v Trnave prvé pri zvítaní ohlasoval, že nie je oholený a dnes sa hneď zase pochválil, že sa poriadne oholil, veru, musím uznať, mal pravdu. Aj vravel, že keď mal neoholené fúzy, že mu normálne zamŕzali.
Tomáš vyzeral fakt výborne, aj sa mu podaril skvelý účes a bol v dobrej nálade, myslím, že aj chalani, aj keď s tými sme boli len chvíľočku.
Ešte nejaký čas pred Tomášovým koncertom spieval Samo Tomeček a tiež tam mal evidenne nejaké svoje faninky, čo sa z neho vytešovali a mávali cd - čkom.  |
|
  |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 11:36 pm |
  |
Ja sa na viac nezmôžem, po tej Aikinej doplňujúcej správe... A vďaka . |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
kowalski
|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 11:43 pm |
  |
dakujemeee
som rada, ze sa ti pacilo - v obchodnych domoch je to vzdy take rezervovanjsie, ludia sa tvaria ako keby tam ani neboli
a kapela bola cela ci zuzena zostava? |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 11:54 pm |
  |
| Ela:-) napísal: |
Ja sa na viac nezmôžem, po tej Aikinej doplňujúcej správe... A vďaka . |
Aspoň že som Ťa pobavila, keď už si nemohla na koncert. Ja mám vždy po koncerte okno, bude musieť Vanda alebo Medvedík doplniť, ak niečo má.  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 11:57 pm |
  |
dakujemeee
som rada, ze sa ti pacilo - v obchodnych domoch je to vzdy take rezervovanjsie, ludia sa tvaria ako keby tam ani neboli
a kapela bola cela ci zuzena zostava? |
Kapela bola komplet , Lukáš Piala, Lukáš Cintula, Peťo Piala a Radko Pažej. V Trnave nemohli byť komplet, pretože tam bolo veľmi malé pódium.  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Po december 21, 2009 12:13 am |
  |
Kým ma ešte voľačo napadne, malá ochutnávka foto
 |
|
  |
 |
kowalski
|
Zaslal:
Po december 21, 2009 12:22 am |
  |
| aika napísal: |
Ale môžem dopísať také perličky, asi ako tu večne rozoberáme, či je alebo nie je Tomáš oholený, tak v Trnave prvé pri zvítaní ohlasoval, že nie je oholený a dnes sa hneď zase pochválil, že sa poriadne oholil, veru, musím uznať, mal pravdu. Aj vravel, že keď mal neoholené fúzy, že mu normálne zamŕzali.
Tomáš vyzeral fakt výborne, aj sa mu podaril skvelý účes a bol v dobrej nálade, myslím, že aj chalani, aj keď s tými sme boli len chvíľočku.  |
tedaaa, tak som dnes prepasla oholeneho, vyborne vyzerajuceho a dobre naladeneho tosa so skvelym ucesom a kompletnou kapelou - to si mi ani nemala hovorit  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Po december 21, 2009 12:32 am |
  |
Tomáš vyzeral fakt výborne, aj sa mu podaril skvelý účes a bol v dobrej nálade, myslím, že aj chalani, aj keď s tými sme boli len chvíľočku.  |
tedaaa, tak som dnes prepasla oholeneho, vyborne vyzerajuceho a dobre naladeneho tosa so skvelym ucesom a kompletnou kapelou - to si mi ani nemala hovorit  |
Dobre, tak poviem niečo negatívne , bolo to krátke, tak 10 pesničiek by bolo vončo. Spokojná?
Pozerám, že na tej fotke ten účes tak neukáže, naživo to bolo lepšie.
Provokujem? Už teda nebudem.
A dnes to bolo v normálnych rýchlostiach , žiadne rýchlejšie tempo.  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ...
Naposledy upravil aika dňa Po december 21, 2009 12:42 am, celkom upravené 1 krát. |
|
  |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Po december 21, 2009 12:34 am |
  |
Sa netvár, ako keby si tu bola jediná, ktorá ho tu prepásla!  |
|
     |
 |
|
|