| Autor |
Správa |
fantagiro

Založený: 02 august 2006
|
Zaslal:
St február 10, 2010 2:39 pm |
  |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
St február 10, 2010 6:14 pm |
  |
pri tejto verzii brumkam spokojnostou  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
kowalski
Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
St február 10, 2010 6:26 pm |
  |
to bolo krasne skoda, ze aj toho maleho princa tam nenahrali |
_________________ ... každý z nás je len raz, viackrát nie ... |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
St február 10, 2010 6:41 pm |
  |
 |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
Št február 11, 2010 5:12 pm |
  |
|
  |
 |
kowalski
|
Zaslal:
Pi február 12, 2010 11:20 am |
  |
medvedik  |
_________________ ... každý z nás je len raz, viackrát nie ... |
|
  |
 |
Ela:-)
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007
|
Zaslal:
Pi február 12, 2010 10:08 pm |
  |
Juuu, super sa to počúva . Medvedík díky za spracovanie a Tošovi díky za odspievanie . |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
So február 13, 2010 2:11 am |
  |
| Ela:-) napísal: |
Juuu, super sa to počúva . Medvedík díky za spracovanie a Tošovi díky za odspievanie . |
a este vdaka aj tomu kto to aktivne zaznamenal a hodil na youtube a veru velmi sa mi pozdava tato verzia - hoci je momentalne februar a vonku mraz a zamracene a plno snehu, tak vzdy ked si ju pustim, som zrazu duchom kdesi v prijemnej letnej jasnej noci pri ohniku imo velmi vhodne aj na takuto prilezitost - Tomas by mal zverejnit akordy, aby si to trampovia stihli nacvicit na novu sezonu uz mu tusim aj niekto na topkach pisal, ci nezverejni akordy a taby svojich piesni, ja si tiez myslim ze je to vyborny napad, ktory by velmi prospel k popularizacii jeho tvorby  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
welcome.ib

Založený: 09 august 2006
|
Zaslal:
So február 13, 2010 7:49 am |
  |
Toso je dobry material. Nespieva falosne, ma siroky rozsah, slusne vytrenovane hlasivky, hra na gitare, ma pekny kukuc, hybe sa, je ucenlivy ako opica. Jedine, co by potreboval je niekto, kto by ho usmernoval po muzikantskej stranke (vymlatil z neho zlozvyky a trosku ho zmodernizoval) a [...pokračovanie v inej téme...].  |
|
|
  |
 |
fantagiro

|
Zaslal:
Ne február 14, 2010 12:02 am |
  |
| welcome.ib napísal: |
Toso je dobry material. Nespieva falosne, ma siroky rozsah, slusne vytrenovane hlasivky, hra na gitare, ma pekny kukuc, hybe sa, je ucenlivy ako opica. Jedine, co by potreboval je niekto, kto by ho usmernoval po muzikantskej stranke (vymlatil z neho zlozvyky a trosku ho zmodernizoval) a [...pokračovanie v inej téme...].  |
úplný súhlas a ja by som ešte pridala šikovného manažéra, nielen na dohadzovanie kšeftov, ale aj s dobrými kontaktami na slovenský showbizový mediálny priestor
ale aby som nebola OT, tak táto verzia, aj ked trochu rytmicky rýchlejšia je naozaj velmi vydarená, čistučká, bez afektov ... paradoxne zaspievaná práve nepočujúcim ...  |
|
|
  |
 |
Ela:-)
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007
|
Zaslal:
So február 20, 2010 8:29 pm |
  |
|
     |
 |
Dalide

|
Zaslal:
Po február 22, 2010 8:53 pm |
  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Po február 22, 2010 9:04 pm |
  |
Veľká vďaka!  |
|
  |
 |
Dalide

|
Zaslal:
Po február 22, 2010 9:09 pm |
  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Po február 22, 2010 9:37 pm |
  |
Ale všimla, ale bolo to v inej téme, ale som na to neodpísala, bola som rozkokošená, čítala som rýchle vaše dojmy a tak, že potom napíšem a potom som už asi zabudla, však bola noc a ja v bezdedomí. A najviac ma štvalo, že som si to nemohla pustiť, pretože som nemala po ruke poriadny pc. Ja som si to k večeru už pustila a teraz už zase nemôžem.  |
|
  |
 |
|
|