| Autor |
Správa |
aika

Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
Pi december 18, 2009 8:08 pm |
  |
Tak a ideme na to. Trnavská vianočná výzdoba:
Program otvára Tomáš Bezdeda s kapelou ( Samozrejme aj s moderátorkou Bibianou Ondrejkovou)
V Trnave teda riadne mrzne.
Treba si aj ruky pri lampe zohriať.
Nech mi je teplo.
Tak teda začnime.
Úsmevy nezamrzli.
A dražíme Tomášov kapodaster ( na pomoc autistom )
 |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ...
Naposledy upravil aika dňa Pi december 18, 2009 8:21 pm, celkom upravené 1 krát. |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Pi december 18, 2009 8:08 pm |
  |
 |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
Happy
pozitívne vyžarovátko

Založený: 02 august 2006
|
Zaslal:
Pi december 18, 2009 11:01 pm |
  |
Peknučké , vďaka za dojmy, nové info i fotočky.  |
|
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
So december 19, 2009 1:09 am |
  |
| kowalski napísal: |
medvedik - neverim, ze si takto premrhal prilezitost mat doma Tosov kapodaster  |
 |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
So december 19, 2009 2:23 am |
  |
| kowalski napísal: |
dufam, ze v tom novom nebudu ziadne "pekne rite" a podobne cmorikovske veci |
to asi nie, ale zdalo sa mi, ze ten novy text je "egocentricky orientovany", kym povodny bol "spolocensky orientovany" ale neplaste sa - opakujem, ze velmi tazko to posudzovat z takych kratuckych ukazok, obe boli imho svojim sposobom dobre a kocky su uz hodene |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
So december 19, 2009 3:08 am |
  |
| Medvedik napísal: |
Hralo sa Kazdy z nas, Krasne krasna a Dnes  |
este ma napadlo, ze tam boli aj dva skvele hudobne bonusy pocas zvukovej skusky. Tomas zistil, ze sa mu v gitare vybili baterky (pravdepodobne z tej zimy ) a kym si ich vymienal, tak Lukasovia spontanne spustili taku veselu melodiu, myslim ze to bola zvucka z "A je to" No a Tomas si potom pri rozohravke zahral nieco co mi znelo ako kusok z pinkfloydoveho Wish You Were Here - bolo to sice iba kratucke, zato zahrane to imho bolo velmi virtuozne  |
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
So december 19, 2009 2:33 pm |
  |
| Vanda napísal: |
Bibiana Ondrejková bola v bezdedomí tak primerane, v každom prípade bolo vidno, že je jej sympatický, čo je úplne normálne |
v kazdom pripade mu urobila uplne vyborne promo spominala aj jeho uspech v tohtorocnej Eurovizii, aj to ze sa prihlasil aj teraz do dalsieho rocnika, ze pracuje aj na novom albume rozpravala aj o tom, ako velmi si cenia, ze kazdy rok podporuje svojou ucastou tento beneficny koncert - ze pred rokom bol chory a napriek tomu ucast nezrusil, prisiel a zaspieval kolko vladal, aspon jednu piesen a tento rok dokonca opat ochotne chcel prist aj s celou kapelou len velkost podia to nedovolila a este sa tak pred divakmi radostne "pysila", ze s nim moze pokecat a ked sa uz isla s nim lucit tak tiez sa dost vytesovala velmi srdecne to bolo  |
|
  |
 |
eva
pozitívne vyžarovátko

|
Zaslal:
So december 19, 2009 7:36 pm |
  |
Aika, Vanda,Medvedík, vďaka za skvelé správy z koncertu a fotky  |
_________________ Bezdeda connecting people :-) |
|
  |
 |
Ela:-)
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007
|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 6:00 pm |
  |
| fantagiro napísal: |
diky maco, velmi príjemne sa to číta a o Bibe Ondrejkovej som to netušila dúfam, že baby donesú aj nejaké priliehavé fotky
Tomas & The Double Lukas Band - to je len tvoj nápad, ale nový názov kapely ?
edit. to s tými predavačmi je vážne milé
mohli ste ich nasmerovať aj na FB, tam tú fotku naše adminky umiestnia okamžite  |
Ako? A prečo to tam ešte nie je? ... Či fotky sú moja starosť?  |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 6:06 pm |
  |
| aika napísal: |
|
Tak toto ma skvele pobavilo. Zaujímavý názov by to bol.  |
A znie to SUPER ... A padol už aj oficiálny návrh?  |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 6:24 pm |
  |
Aaaaach , táto téma sa tak dobre číta, trošku vám to aj závidím , ale som neskutočne rada, že vám bolo tak dobre . A vďaka za reporty aj fotodokumentáciu .  |
|
     |
 |
Happy
pozitívne vyžarovátko

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 9:37 pm |
  |
| Ela:-) napísal: |
diky maco, velmi príjemne sa to číta a o Bibe Ondrejkovej som to netušila dúfam, že baby donesú aj nejaké priliehavé fotky
mohli ste ich nasmerovať aj na FB, tam tú fotku naše adminky umiestnia okamžite  |
Pravdupovediac, ten Fantin dodatok som si vôbec nevšimla , všimla som si len Medvedíkovu poznámku, že je to asi zbytočné, keďže nevedia, čo je FB. Vďaka, že to sleduješ...... Ja teraz viac sledujem vianočné koláčiky v peci.  |
|
|
  |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Ne december 20, 2009 9:56 pm |
  |
| Happy napísal: |
| Ela:-) napísal: |
Pravdupovediac, ten Fantin dodatok som si vôbec nevšimla , všimla som si len Medvedíkovu poznámku, že je to asi zbytočné, keďže nevedia, čo je FB. Vďaka, že to sleduješ...... Ja teraz viac sledujem vianočné koláčiky v peci.  |
Veď to tiež treba . A ja som to už pridala do toho môjho obľúbeného albumu ... http://www.facebook.com/album.php?aid=110903&id=49886920171&ref=mf |
|
     |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Po december 21, 2009 9:10 am |
  |
Jasne Macko, fotku na oficku umiestnim... aj ked u mna to "okamzite" teraz neplati... ale pred rokom som tiez bola taka svedomita a za rok uz znova taka svedomita budem
...este raz sa opytam, najde sa niekto ochotny, kto by mi chcel pomahat aspon nabuci rok? Sama fakticky nestiham  |
|
|
     |
 |
Kristtina

Založený: 25 november 2007
|
Zaslal:
Po december 21, 2009 10:55 am |
  |
| Lusi napísal: |
...este raz sa opytam, najde sa niekto ochotny, kto by mi chcel pomahat aspon nabuci rok? Sama fakticky nestiham  |
Ahoj Lusi ja by som ti pomohla rada ak chces rozhodni ty . |
|
|
    |
 |
|
|