| Autor |
Správa |
Happy
pozitívne vyžarovátko

Založený: 02 august 2006
|
Zaslal:
Po september 07, 2009 3:23 pm |
  |
|
  |
 |
kowalski
Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
Po september 07, 2009 3:27 pm |
  |
| Happy napísal: |
Dňa 11. 09. 2009 sa bude konať v Žiline na Hlinkovom Námestí akcia ŽILINA BEZ BARIÉR |
hmmm - skoda, ze v piatok a tak "skoro"
kebyze cez vikend tak by sa dal urobit vyletik  |
_________________ ... každý z nás je len raz, viackrát nie ... |
|
  |
 |
Kristtina

Založený: 25 november 2007
|
Zaslal:
Po september 07, 2009 3:55 pm |
  |
Chysta sa niekto na tento koncert ? |
|
|
    |
 |
Ela:-)
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007
|
Zaslal:
Št september 10, 2009 5:27 pm |
  |
Povolenie mám, ale iba v prípade, že ide ešte niekto z vás... Takže ak sa nikto nechystá, nechystám sa ani ja . |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
lucinka
sunny day

Založený: 11 december 2007
|
Zaslal:
Št september 10, 2009 5:40 pm |
  |
| Ela:-) napísal: |
Povolenie mám, ale iba v prípade, že ide ešte niekto z vás... Takže ak sa nikto nechystá, nechystám sa ani ja . |
no ja sa nechystám, ale ak by si náhodou išla, tak ti mám navrhnúť, že môžeš u nás prespať (eda ak ti nevadí, že nebudem vtedy skoro vobec doma, lebo tento vikend mám fakt dosť nabitý |
_________________ ... dosť bolo slov, tak čítaj mi z pier... |
|
   |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Št september 10, 2009 5:44 pm |
  |
| lucinka napísal: |
no ja sa nechystám, ale ak by si náhodou išla, tak ti mám navrhnúť, že môžeš u nás prespať (eda ak ti nevadí, že nebudem vtedy skoro vobec doma, lebo tento vikend mám fakt dosť nabitý |
Ďakujem za ponuku, ale aj tak by som ju nemohla prijať , musím byť v piatok večer doma, v sobotu sa oslavuje, takže musíme pochystať . |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
okejka
pozitívne vyžarovátko

Založený: 04 august 2006
|
Zaslal:
Št september 10, 2009 10:06 pm |
  |
No ja tam idem mrknut Ela ak by si chcela prist daj vediet a dam ti tel. cislo  |
|
|
  |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Št september 10, 2009 10:18 pm |
  |
| okejka napísal: |
No ja tam idem mrknut Ela ak by si chcela prist daj vediet a dam ti tel. cislo  |
Jéééééééj, takže predsa niektooo!!! PM  |
|
     |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Pi september 11, 2009 10:05 pm |
  |
Ahojte, tak som teda doma . Skutočne podarený výletík a koncertík , aj počasie nám prialo.
Tak teda asi idem poporiadku ... Koncert bol super, veľmi sa mi páčilo, chalani to zase raz rozbalili, len na koncoch pesničiek sa miestami trošku rozchádzali, ako aj Tomáš sám neskôr poznamenal . Za bicími bol Pažo a na basgitaru hral Vladko (Peťo sa asi zase niekde fláka ), inak tradičné zloženie kapely . Čo sa týka playlistu, tak k tomu vám poviem len čo si pamätám, a to je, že hrali 5 alebo 6 pesničiek? Bezdedomie... Hľadám si vlastnú tvár, Obyčajné slová, Každý z nás, Aj to sa stáva, Ostrov a už dávno nami nepočutý a Tošom nespievaný Beautiful day . Ako to tak rátam, tak je to tuším 6 . (Mimochodom, Tošo mal v publiku aj starkú .) No a po koncerte sme sa ešte tradične išli povyzvedať a tentokrát nemám moc potešujúce správy ohľadom školy ... Ten tretí ročník si bude musieť Tomáš zopakovať . A inak žiadne nové info ...No a nesmiem zabudnúť spomenúť, že som veľmi rada, že som sa mohla stretnúť s Okejkou a jej dcérou , bolo to veľmi príjemné stretnutie .  |
|
     |
 |
aika

|
Zaslal:
Pi september 11, 2009 10:13 pm |
  |
Jéj, Ty už si doma? Tak Ti to predsa len vyšlo! Skvelé, že vyšiel aj koncert! Nezabudla si pozdraviť Tomáša?  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
Kristtina

|
Zaslal:
Pi september 11, 2009 10:17 pm |
  |
Ahojte, tak som teda doma . Skutočne podarený výletík a koncertík , aj počasie nám prialo.
Tak teda asi idem poporiadku ... Koncert bol super, veľmi sa mi páčilo, chalani to zase raz rozbalili, len na koncoch pesničiek sa miestami trošku rozchádzali, ako aj Tomáš sám neskôr poznamenal . Za bicími bol Pažo a na basgitaru hral Vladko (Peťo sa asi zase niekde fláka ), inak tradičné zloženie kapely . Čo sa týka playlistu, tak k tomu vám poviem len čo si pamätám, a to je, že hrali 5 alebo 6 pesničiek? Bezdedomie... Hľadám si vlastnú tvár, Obyčajné slová, Každý z nás, Aj to sa stáva, Ostrov a už dávno nami nepočutý a Tošom nespievaný Beautiful day . Ako to tak rátam, tak je to tuším 6 . (Mimochodom, Tošo mal v publiku aj starkú .) No a po koncerte sme sa ešte tradične išli povyzvedať a tentokrát nemám moc potešujúce správy ohľadom školy ... Ten tretí ročník si bude musieť Tomáš zopakovať . A inak žiadne nové info ...No a nesmiem zabudnúť spomenúť, že som veľmi rada, že som sa mohla stretnúť s Okejkou a jej dcérou , bolo to veľmi príjemné stretnutie .  |
Ela dik za report |
|
|
    |
 |
Kristtina

|
Zaslal:
Pi september 11, 2009 10:18 pm |
  |
|
    |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Pi september 11, 2009 10:34 pm |
  |
| aika napísal: |
Jéj, Ty už si doma? Tak Ti to predsa len vyšlo! Skvelé, že vyšiel aj koncert! Nezabudla si pozdraviť Tomáša?  |
No , tú pusu od teba som mu neodovzdala ... |
|
     |
 |
úsmev prosím

|
Zaslal:
Pi september 11, 2009 10:36 pm |
  |
| Kristtina napísal: |
| Fotky budu ? |
Budú, ale ako rýchlo, tak to vám nepoviem ... Možno pár kusov hodím ešte teraz dakedy, ale inak to vidím asi až na nedeľu ... |
|
     |
 |
aika

|
Zaslal:
Pi september 11, 2009 10:37 pm |
  |
| aika napísal: |
No , tú pusu od teba som mu neodovzdala ... |
To si tu nemusela prezrádzať tak verejne. Ale spoľahnúť sa na Teba veru nedá.  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ...
Naposledy upravil aika dňa Pi september 11, 2009 10:40 pm, celkom upravené 2 krát. |
|
  |
 |
|
|