Obsah fóra BEZDEDOLAND
slovensky | English | Deutsch

Oficiálna stránka Tomáša Bezdedu  •  FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie   
 EUROVISION 2010 Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuZaslať odpoveď
Autor Správa
fantagiro

Založený: 02 august 2006

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 1:27 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Medvedik napísal:
kowalski napísal:
Dalide napísal:
a koľko smsiek si poslal? Glasses

no ved jednu - co slubil eurofire-ovi, ci? Laugh Neviem 2

tri MR.Green ROFL jednu na zaciatku za eurofire-a, potom jednu uprostred ked sa zacal prepadavat a potom este jednu nakoniec, nech je treti Laugh LOL LOL LOL tie dve za seba, pripominam ze to je moje maximum, tolko som mu poslal do finale minuly rok a toto ma az tak nestrhlo ako to finale, ale budiz, tusim zacinam pipuskovatiet Scratch ROFL ...no vlastne potom este jednu sms som poslal Tomasovi s gratulaciou Chichi

ja som prispela na Haiti približne 10 € MR.Green
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
fantagiro

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 1:29 am Odpovedať s citátomNávrat hore

welcome.ib napísal:
Ja som bola sklamana z STV. Dokrutky boli zbytocne dlhe. Nudili.
V hladisku bolo kopec ludi v strednom veku s unudenym vyrazom.

Tiez som bola sklamana, ze sa Canaky dostal tak vysoko, lebo na to fakt nema.
Toso odspieval bezchybne, ale tie gesta ktore robil (s meskanim) posobili umelo, neprirodzene. Tanecnicky - nic moc. Okrem toho, tu bundu mal nejako divne nasadenu, lebo ked ho brali zo zadu, vyzeral ako keby nemal krk.

Urcite by som vymenila alebo odstranila tanecnicky, vykaslala sa na dvihanie ruk ...

ta bunda mu bola imo trochu velká, alebo bola taká hrubá ? Neviem 2
fantagiro

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 1:41 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Vanda napísal:
Som rada, ze som tam bola. Whee: Nazivo to vyzeralo velmi dobre, skoda len. ze Tomas isiel ako prvy. Confused Ale hlavne, ze postupil, nebolo to sice taky hladky a suvereny postup ako minuly rok, vobec som necakala, ze to bude take napinave smile149 Ale to bol len rozbeh, podstatny bude finis.

zdalo sa mi, že mal Tomáš v publiku silnejšiu podporu ako minulého roku.. Smile

a podla toho čo čítam, naši drahí eurofanúškovia mali z internetového vysielania stv prd makový Confused Rolling Eyes

Naposledy upravil fantagiro dňa So január 23, 2010 1:50 am, celkom upravené 1 krát.
Happy
pozitívne vyžarovátko

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 1:47 am Odpovedať s citátomNávrat hore

welcome.ib napísal:

Tiez som bola sklamana, ze sa Canaky dostal tak vysoko, lebo na to fakt nema.
Toso odspieval bezchybne, ale tie gesta ktore robil (s meskanim) posobili umelo, neprirodzene. Tanecnicky - nic moc. Okrem toho, tu bundu mal nejako divne nasadenu, lebo ked ho brali zo zadu, vyzeral ako keby nemal krk.

Urcite by som vymenila alebo odstranila tanecnicky, vykaslala sa na dvihanie ruk ...

Súhlas takmer so všetkým. Až na oblečenie, mne to až tak nevadilo a jednoznačne zlepšiť pohyb na javisku. Prosim prosim Very Happy Spevácky to bolo výborné. Tlieskam Tlieskam Sunny
Medvedik
comfortably numb

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 1:52 am Odpovedať s citátomNávrat hore

welcome.ib napísal:
Urcite by som vymenila alebo odstranila tanecnicky

Evil1 nie, nie, tanecnicky urcite ponechat, ten zaver bol s nimi skvely Razz
Gayka Gayka smile027 Gayka Gayka

...imo stacilo by ich len nejako inak preusporiadat, aby cez pesnicku tolko "nezavadzali" LOL LOL LOL

pozitívne vyžarovátko

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 2:04 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Medvedik napísal:
Happy napísal:
Nemáme video? Scratch Scratch :crying:

nejake mame: Link http://uloz.to/3752028/eurosong-slovakia-1qf-bezdeda.avi :sluzobnicek: LOL LOL LOL

Ak by sa náhodou dnes niekto nudil, mohol by to natiahnuť na YouTube. Fans na zahraničných weboch sú dosť zničení, že nefungovalo stv online vysielanie. Cool
http://www.esctoday.com/news/read/14887
Medvedik
comfortably numb

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 2:30 am Odpovedať s citátomNávrat hore

welcome.ib napísal:

Tie dokrutky asi museli byt take dlhe, aby sa stihli nachystat interpreti Wink
a ti ludia v strednom veku v hladisku boli asi prevazne zamestnanci STV, ktori to dostali ako bonus po celodennej sichte, tak co by si cakala Neviem LOL LOL LOL
tak aspon ten zaber na Facinku a Elu posobil osviezujuco Hura LOL

comfortably numb

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 2:33 am Odpovedať s citátomNávrat hore

kowalski napísal:
Irenke dnes islooooo ROFL

jjj, prave ma napadlo, ze ci nahodou dnes nebude ten den D, ked sa jej podari povedat tu jednu vetu bez toho aby sa pomylila, ked sa pomylila ROFL

comfortably numb

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 2:48 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Dalide napísal:
Pycovi na začiatku prehodili poradie účinkujúcich Rolling Eyes

to boli predpokladam uz predbezne vysledky Laugh Michaella prva a Tomas tusim treti od konca Razz
imho to len potvrdzuje, ako uz kedysi niekto podotkol, ze Bezdedovi ludia neposielaju smsky "len tak" a svoj uspech si vzdy musi poctivo odmakat Wink
a zaroven mam podozrenie, ze Michaella si svoj postup jednoducho kupila, inak si to neviem vysvetlit Neviem 2 este postup Hrdze chapem, postup Canakyho takisto, ale jej postup je pre mna naozaj obrovska zahada LOL LOL LOL Som zvedavy ako sa jej bude darit dalej, malo by sa, ked to bolo cestne Laugh A ked nie, tak to boli zbytocne vyhodene prachy, aj tak jej to vobec nepomoze presadit sa Laugh LOL a je mi trochu luto, ze je to na ukor Horskej chaty, ale s nimi tiez zjavne v slavikovi nebolo vsetko vporiadku Laugh Hovori sa, ze kto akou zbranou bojuje, takou aj zahynie a tu sa to asi potvrdilo Som najmúdrejší LOL LOL LOL

Založený: 03 august 2006

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 2:54 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Medvedik napísal:
welcome.ib napísal:

Tie dokrutky asi museli byt take dlhe, aby sa stihli nachystat interpreti Wink
a ti ludia v strednom veku v hladisku boli asi prevazne zamestnanci STV, ktori to dostali ako bonus po celodennej sichte, tak co by si cakala Neviem LOL LOL LOL
tak aspon ten zaber na Facinku a Elu posobil osviezujuco Hura LOL

Ahojte, ja než sa dopracujem niečo napísať, to asi potrvá. Laugh Tak akurát poznámočku k tomu, čo tu píšeš. Tie dokrútky neboli dlhé kvôli interpretom, to muselo byť z iného dôvodu, interpreti boli nachystaní za pár sekúnd a celú dokrútku už len čakali na pódiu. Laugh Tak som nevedela pri Tomášovi, či pozerať dokrútku, či Tomáša s chalanmi. Laugh Pravdupovediac som viac pozerala na pódium LOL a očkom som sem - tam mrkla po dokrútke. Laugh Tomáš tam po nás občas mrkal LOL A myslím, že tam mal ešte bokom voľakoho, lebo sa mi zdalo, že žmurkal aj na niekoho vedľa. Laugh Inak, už som si pozrela v kľude dokrútku aj doma a bola výborná, mne sa páčila, taká fajn vtipná bola. Hello2 Čo sa týka obecenstva, tak boli tam aj mladí, stáli vpredu a po bokoch, ale kvôli ohňom a kamerám ich tak odskupinkovali, preto ich asi aj menej ukazovali. Laugh

comfortably numb

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 3:00 am Odpovedať s citátomNávrat hore

a na zaver by som chcel vyjadrit obdiv tomu starsiemu panovi, ktory priniesol Lucke Olesovej kvety a podaval jej ich spod podia tak ze sa musela k nemu zohnut Alah velmi dobre to vymyslel betar smile001 LOL a podakovat reziserovi Eibnerovi za sprostredkovanie toho bozskeho "vyhladu" do dekoltu, na ktory este stale nemozem zabudnut Love4 ROFL

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 3:07 am Odpovedať s citátomNávrat hore

LOL A ešte pár mojich dojmov. Mne sa Tomášove vystúpenie veľmi páčilo Hello2 . Výborný spev, pôsobilo to na mňa celkovo výborným dojmom. Hello2 Celkovo imidž bol tiež fajn, ako oblečenie, tak i účes. A Tomáš nesklamal, bezdedootočka bola, len ju nestrihli do záberu. LOL
Pozrela som si to teraz v telke, je to niečo úplne iné LOL Ten zvuk prenosom trošku utrpel, tam to znelo znamenite, pesnička bola naživo skutočne výborná! Hello2 Čo mi liezlo na nervy bolo, ako kameraman na začiatku a ešte potom neskôr trochu krúžil dookola okolo Tomáša. To teda bolo riadne divné, behal okolo neho niekoľkokrát dokola . Laugh
Inak ja si nemôžem pomôcť, keď si tak zhrniem celkové vystúpenie priamo naživo, tak či tak tam bol podľa mňa najlepší Tomáš. smile264

Naposledy upravil aika dňa So január 23, 2010 4:05 am, celkom upravené 1 krát.
aika

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 3:14 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Medvedik napísal:
a na zaver by som chcel vyjadrit obdiv tomu starsiemu panovi, ktory priniesol Lucke Olesovej kvety a podaval jej ich spod podia tak ze sa musela k nemu zohnut Alah velmi dobre to vymyslel betar smile001 LOL a podakovat reziserovi Eibnerovi za sprostredkovanie toho bozskeho "vyhladu" do dekoltu, na ktory este stale nemozem zabudnut Love4 ROFL

No vidíš Medvedík, mohol si prísť do STV, ten pán prišiel presne tam, kde stála Ela, keby si bol s nami , by si do toho výstrihu videl pekne naživo z ani nie dvoch metrov. ROFL Vidíš o čo si prišiel? ROFL
Ale inak, tam zrovna púšťali tú paru a tam boli koľajnice na kameru a kamera behala hore dole, ten pán sa tam nevedel dostať, lebo cez tú paru nevidel na čo šlape a kamera sa pohýňala smerom k nemu, našťastie si to kameraman všimol a zastavil ju, inak by ho asi zvalcovala. Laugh

comfortably numb

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 3:15 am Odpovedať s citátomNávrat hore

aika napísal:
akurát poznámočku k tomu, čo tu píšeš. Tie dokrútky neboli dlhé kvôli interpretom, to muselo byť z iného dôvodu, interpreti boli nachystaní za pár sekúnd a celú dokrútku už len čakali na pódiu. Laugh

tak neviem Neviem 2 mozno ked tie dokrutky robili tak este presne nevedeli kolko bude trvat nastup na podium, alebo si tam nechavaju nejaku rezervu na "nepredvidane" problemy Neviem 2 v kazdom pripade uz idem spat, dobru Ole LOL LOL LOL
Edit> a vdaka za pohlady "zo zakulisia" Thumleft LOL

comfortably numb

PríspevokZaslal: So január 23, 2010 3:19 am Odpovedať s citátomNávrat hore

aika napísal:
Ale inak, tam zrovna púšťali tú paru a tam boli koľajnice na kameru a kamera behala hore dole, ten pán sa tam nevedel dostať, lebo cez tú paru nevidel na čo šlape a kamera sa pohýňala smerom k nemu, našťastie si to kameraman všimol a zastavil ju, inak by ho asi zvalcovala. Laugh

hlavne ze sa prebojoval - je to hrdina Alah Tlieskam Super LOL LOL LOL

Pridať novú témuZaslať odpoveď

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému