| Autor |
Správa |
aika

Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
So august 01, 2009 9:11 pm |
  |
| Lusi napísal: |
| lucinka napísal: |
Aika, hľadaj divoko poletujúce bubliny  |
zoberiem teda aj ja bublifuk?
mna spoznate podla divoko poletujucich deti teda aspon minimalne jedno bude pobiehat dookola a druhe lezat v kociku  |
Mňa spoznáte podľa fotky
http://img269.imageshack.us/img269/4134/53977642.jpg
A prídem aj ja skorej.  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
Anitta
pozitívne vyžarovátko

Založený: 02 august 2006
|
Zaslal:
So august 01, 2009 10:47 pm |
  |
| Kristtina napísal: |
Mna spoznate podla kytici  |
 |
_________________ načo sú prázdne slová .....  |
|
    |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 8:26 pm |
  |
No cafte, tak to ja som prva prisla z koncetu?????
A to som este medzi tym stihla dve navstevy
No, inak koncert bol skvelyyyyy Uplne som si to dnes uzila, kedze som nemusela ani kamerovat, ani fotit miliony fotiek, kedze sa nas tam zbehla dost hojna partia a na vsetko "boli lidi" Dalidin manzel kameroval, myslim, ze ma zachytene uplne vsetko A vseeetci sme odusu fotili
A kedze o moje deticky sa staral manzel, tak som si konecne uzila koncert ako sa patri Po koncerte sme pokecali s Tomasom celkom aj dost dlho mal na nas cas a ani neviem co noveho ma... ked som sa ho pytala co ma noveho, tak odpovedal hned prvu vec, ze este stale je "slobodny" Ale potom, ked som sa ho pytala, ci ta hnedovlaska, co stala na boku podia je jeho frajerka, tak sa sice smial, ale stale sme sa nevedeli dohodnut, ci je alebo nie je
Ale podla mna to bola skor sranda...
No a na albume a na skole stale pracuje a vyzera to tak, ze sa nemame coho obavat a verim, ze to vsetko zvladne k svojej a nasej spokojknosti
A co este napisat?... no, je to stale ten mily Tomas, ktory bol aj pred 4-mi rokmi... a stale je taky "rozbehany" a "na roztrhanie" ako vtedy... aj dnes sme sa museli ukryt do zakulisia pred podpisuchtivymi a foterniachtivymi fanusikmi... aj ked my sme boli v podstate o tom istom, len sme uz nepotrebovali podpisy
PS: ozaj a aj nejake fotky som doniesla, budem sa snazit dat co najskor... ved deti uz spia...  |
Naposledy upravil Lusi dňa Ne august 02, 2009 8:27 pm, celkom upravené 1 krát. |
|
     |
 |
lucinka
sunny day

Založený: 11 december 2007
|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 8:27 pm |
  |
Ahojte, píšeme vám spolu s Elou, ktorá je u nás v Žiline na prázdinách. Koncert bol super, aj ked Tošo spieval len 3 pesničky (Obyčajné slová , Každý z nás a Krásne krásnu), no aspoň mal viacej času na nás po koncerte. Stretli sme sa tam riadna "tlupa" (Ela hovorí, že "grupka" ) Som rada, že som sa mohla zoznámiť s Lusi a jej rodinkou, s Gribi, s Kikou a jej maminou a s Aikou . (Elu som už poznala ) |
_________________ ... dosť bolo slov, tak čítaj mi z pier... |
|
   |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 8:29 pm |
  |
Jaaaj a este ma napadlo... ze celkom fajne bezdedostretko to dnes bolo... veeelmi vela sa nas tam stretlo a velmi som potesena, ze veela ludi, som predtym nepoznala, takze znova som si rozsirila svoju "zbierku"
Tesi ma, ze som sa zoznamila s Kristinkou a s jej maminou, s Elou a s jej segrou Mariou, takisto s Lucinkou... jooooj, mili ludia... koho vlastne este nepoznam? Uz je ich len par...  |
|
|
     |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 8:43 pm |
  |
Tak fotky sa uz stahuju... ale teda ja davam BONUS hned na zaciatok, lebo sa mi tato fotka strasne paci
Tomas s mojou Ninkou
 |
|
|
     |
 |
Madlen

Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 8:45 pm |
  |
Lusi super , táto stačí, ostatné ani dávať nemusíš  |
_________________ Kým mám sny, dvíhajú ma túžby, z výšky sa svet malým zdá.
Čítam z hviezd, skúšam nájsť ich cesty, zo striech blízko ku hviezdam mám. |
|
  |
 |
Ela:-)
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007
|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 8:47 pm |
  |
Cawte cawte ... Úprimne povedané, neviem ani, že kde začať, keďže sa ani moc nechcem opakovať ... V prvom rade vás všetkých zdravím z ďalekej Žiliny (ďalekej ako komu ), keďže Lucinka ma pozvala na prázdniny .
A teraz ku koncertu. Koncert bol absolútne senzačný, v prípade, že si odmyslím dnešné horúčavy, ale vždy lepšie, ako keby malo pršať ... Trošku ma zarmútilo, že Tošo dal len tri pesničky, napriek tomu, že sme ziapali "Ešte!" a on nechcel narúšať harmonogram, tak sa radšej tváril, že počul "Bežte!" a spakoval sa ... (Môj nápad s fúkaním bubliniek popri Tošovom speve stroskotal, pretože vietor fúkal opačným smerom a mne všetko pristávalo na okuliaroch .) Bolo naozaj veľmi príjemné stretnúť toľkú bezdedolandskú pospolitosť, ktorá sa tu ocitla ... Naozaj som sa veľmi rada spoznala s novými bezdedkami (veď oni o sebe vedia ). A ako stretko to bola naozaj dosť veľká "sešl" ... (Už to s tým "naozaj" naozaj preháňam )... Čo sa týka fotodokumentácie, tak z mojej strany asi nič ... |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
Ela:-)
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007
|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 8:55 pm |
  |
Tu je ešte jedna taká, kde je Tošo s Ninkou (Do zbierky ...)
 |
_________________ Hľadám sa, to sa smie. Hľadám si vlastnú tvár, svoju vlastnú tvár. Toho som sa vždy bál(a), že zrazu musím stáť, len na vlastných stáť... |
|
     |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 9:06 pm |
  |
Fotky z Tomášovho koncertu, ktorý sa uskutočnil dňa 2.8.2009 v rámci Jánošíkových dní v Terchovej, si môžete pozrieť v sekcii FOTKY.
A zopar fotiek, pre vystihnutie atmosfery:
 |
|
|
     |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 9:08 pm |
  |
...a este ma napadlo... ze namiesto Gordona s nimi opat bude hravat Lukas Piala  |
|
|
     |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 9:09 pm |
  |
No a tak, aby sa nepovedalo... tak este jedna do serie
Znova Tomas s mojou Ninkou
 |
|
|
     |
 |
Lusi
admin

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 9:21 pm |
  |
...a tak teda este zo serie bonusov...
Tato seria sa vola "Kolko zubov dokazes vycerit na fotku? Tak teda kto viac?"
Pat a Mat
 |
|
|
     |
 |
fantagiro

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 9:34 pm |
  |
nádhera !!! najmladšia fanynka (a ako veľmi opeknela )
tu na mňa Tošo pôsobí akoby to bolo jeho dieťa skrátka pristne mu  |
|
|
  |
 |
fantagiro

|
Zaslal:
Ne august 02, 2009 9:35 pm |
  |
| Ela:-) napísal: |
... Trošku ma zarmútilo, že Tošo dal len tri pesničky, napriek tomu, že sme ziapali "Ešte!" a on nechcel narúšať harmonogram, tak sa radšej tváril, že počul "Bežte!" a spakoval sa ... ... |
 |
|
|
  |
 |
|
|