Obsah fóra BEZDEDOLAND
slovensky | English | Deutsch

Oficiálna stránka Tomáša Bezdedu  •  FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie   
 Jánošíkove dni-Terchová-2.8.09 Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuZaslať odpoveď
Autor Správa
aika

Založený: 03 august 2006

PríspevokZaslal: So august 01, 2009 9:11 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Lusi napísal:
lucinka napísal:
Aika, hľadaj divoko poletujúce bubliny Wink MR.Green

zoberiem teda aj ja bublifuk? ROFL LOL
mna spoznate podla divoko poletujucich deti Laugh teda aspon minimalne jedno bude pobiehat dookola a druhe lezat v kociku Salut Whee:

LOL Mňa spoznáte podľa fotky Gayka

http://img269.imageshack.us/img269/4134/53977642.jpg

A prídem aj ja skorej. Gayka

pozitívne vyžarovátko

Založený: 02 august 2006

PríspevokZaslal: So august 01, 2009 10:47 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Kristtina napísal:
Mna spoznate podla kytici Sunny Sunny
LOL LOL

admin
admin

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 8:26 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

No cafte, tak to ja som prva prisla z koncetu????? Shocked LOL LOL
A to som este medzi tym stihla dve navstevy LOL LOL
No, inak koncert bol skvelyyyyy Whee: Uplne som si to dnes uzila, kedze som nemusela ani kamerovat, ani fotit miliony fotiek, kedze sa nas tam zbehla dost hojna partia a na vsetko "boli lidi" Laugh Dalidin manzel kameroval, myslim, ze ma zachytene uplne vsetko LOL A vseeetci sme odusu fotili LOL Whee:
A kedze o moje deticky sa staral manzel, tak som si konecne uzila koncert ako sa patri Rock Hello2 Ole Po koncerte sme pokecali s Tomasom celkom aj dost dlho mal na nas cas a ani neviem co noveho ma... ked som sa ho pytala co ma noveho, tak odpovedal hned prvu vec, ze este stale je "slobodny" LOL Ale potom, ked som sa ho pytala, ci ta hnedovlaska, co stala na boku podia je jeho frajerka, tak sa sice smial, ale stale sme sa nevedeli dohodnut, ci je alebo nie je LOL LOL LOL
Ale podla mna to bola skor sranda... LOL
No a na albume a na skole stale pracuje a vyzera to tak, ze sa nemame coho obavat a verim, ze to vsetko zvladne k svojej a nasej spokojknosti Very Happy Rock
A co este napisat?... no, je to stale ten mily Tomas, ktory bol aj pred 4-mi rokmi... a stale je taky "rozbehany" a "na roztrhanie" ako vtedy... aj dnes sme sa museli ukryt do zakulisia pred podpisuchtivymi a foterniachtivymi fanusikmi... aj ked my sme boli v podstate o tom istom, len sme uz nepotrebovali podpisy ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL

PS: ozaj a aj nejake fotky som doniesla, budem sa snazit dat co najskor... ved deti uz spia... Laugh Whee:

Naposledy upravil Lusi dňa Ne august 02, 2009 8:27 pm, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránkyICQ
lucinka
sunny day
sunny day

Založený: 11 december 2007

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 8:27 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, píšeme vám spolu s Elou, ktorá je u nás v Žiline na prázdinách. Wink Gayka Koncert bol super, aj ked Tošo spieval len 3 pesničky (Obyčajné slová Wink , Každý z nás a Krásne krásnu), no aspoň mal viacej času na nás po koncerte. Stretli sme sa tam riadna "tlupa" (Ela hovorí, že "grupka" Wink LOL ) Som rada, že som sa mohla zoznámiť s Lusi a jej rodinkou, s Gribi, s Kikou a jej maminou a s Aikou Whee: . (Elu som už poznala Wink LOL )

admin
admin

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 8:29 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Jaaaj a este ma napadlo... ze celkom fajne bezdedostretko to dnes bolo... veeelmi vela sa nas tam stretlo a velmi som potesena, ze veela ludi, som predtym nepoznala, takze znova som si rozsirila svoju "zbierku" LOL
Tesi ma, ze som sa zoznamila s Kristinkou a s jej maminou, s Elou a s jej segrou Mariou, takisto s Lucinkou... jooooj, mili ludia... koho vlastne este nepoznam? Uz je ich len par... Gayka Whee:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránkyICQ
Lusi
admin
admin

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 8:43 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak fotky sa uz stahuju... ale teda ja davam BONUS hned na zaciatok, lebo sa mi tato fotka strasne paci LOL Gayka Sunny Whee:
Tomas s mojou Ninkou Ole
Image
Madlen

Založený: 03 august 2006

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 8:45 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Lusi super Thumleft , táto stačí, ostatné ani dávať nemusíš Very Happy

Ela:-)
úsmev prosím
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 8:47 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Cawte cawte Sunny ... Úprimne povedané, neviem ani, že kde začať, keďže sa ani moc nechcem opakovať Laugh ... V prvom rade vás všetkých zdravím z ďalekej Žiliny (ďalekej ako komu Laugh ), keďže Lucinka ma pozvala na prázdniny smile264 .
A teraz ku koncertu. Cool Koncert bol absolútne senzačný, v prípade, že si odmyslím dnešné horúčavy, ale vždy lepšie, ako keby malo pršať smile069 ... Trošku ma zarmútilo, že Tošo dal len tri pesničky, napriek tomu, že sme ziapali "Ešte!" a on nechcel narúšať harmonogram, tak sa radšej tváril, že počul "Bežte!" a spakoval sa Laugh ... (Môj nápad s fúkaním bubliniek popri Tošovom speve stroskotal, pretože vietor fúkal opačným smerom a mne všetko pristávalo na okuliaroch Twisted Evil .) Bolo naozaj veľmi príjemné stretnúť toľkú bezdedolandskú pospolitosť, ktorá sa tu ocitla Whee: ... Naozaj som sa veľmi rada spoznala s novými bezdedkami (veď oni o sebe vedia Sunny ). A ako stretko to bola naozaj dosť veľká "sešl" Smile Thumleft ... (Už to s tým "naozaj" naozaj preháňam MR.Green )... Čo sa týka fotodokumentácie, tak z mojej strany asi nič Embarassed ...

úsmev prosím
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 8:55 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Tu je ešte jedna taká, kde je Tošo s Ninkou Very Happy (Do zbierky Cool ...)
Image

admin
admin

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 9:06 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Fotky z Tomášovho koncertu, ktorý sa uskutočnil dňa 2.8.2009 v rámci Jánošíkových dní v Terchovej, si môžete pozrieť v sekcii FOTKY.

Image

A zopar fotiek, pre vystihnutie atmosfery:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Lusi
admin
admin

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 9:08 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

...a este ma napadlo... ze namiesto Gordona s nimi opat bude hravat Lukas Piala Ole Whee:
Lusi
admin
admin

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 9:09 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

No a tak, aby sa nepovedalo... tak este jedna do serie Laugh Gayka Sunny Hearts
Znova Tomas s mojou Ninkou Ole
Image
Lusi
admin
admin

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 9:21 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

...a tak teda este zo serie bonusov...
Tato seria sa vola "Kolko zubov dokazes vycerit na fotku? Tak teda kto viac?" ROFL ROFL ROFL
Pat a Mat ROFL
Image
Image
Image
fantagiro

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 9:34 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Image
nádhera !!! Thumleft Hello2 Tlieskam najmladšia fanynka Laugh (a ako veľmi opeknela Surprised Hearts )

Image
tu na mňa Tošo pôsobí akoby to bolo jeho dieťa Razz LOL skrátka pristne mu :duda:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
fantagiro

PríspevokZaslal: Ne august 02, 2009 9:35 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ela:-) napísal:
... Trošku ma zarmútilo, že Tošo dal len tri pesničky, napriek tomu, že sme ziapali "Ešte!" a on nechcel narúšať harmonogram, tak sa radšej tváril, že počul "Bežte!" a spakoval sa Laugh ... ...

LOL LOL LOL
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Pridať novú témuZaslať odpoveď

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému