Obsah fóra BEZDEDOLAND
slovensky | English | Deutsch

Oficiálna stránka Tomáša Bezdedu  •  FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie   
 Šíravafest - 24.-26.7.2009 Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuZaslať odpoveď
Autor Správa
Happy
pozitívne vyžarovátko

Založený: 02 august 2006

PríspevokZaslal: So júl 25, 2009 3:33 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

aika napísal:
LOL No skvelé! Gayka A Ty si "nás" nosíš so sebou? LOL

Nie, ešte sme u nás doma, lebo do polnoci je ďaleko. Laugh Ale už sa chystáme! Ole
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Kristtina

Založený: 25 november 2007

PríspevokZaslal: So júl 25, 2009 5:26 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Happy napísal:
A vyčasilo sa, takže huráááá! Hello2

Dufam ze pocasie vydrzi Sunny Sunny
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránky
Madlen

Založený: 03 august 2006

PríspevokZaslal: So júl 25, 2009 8:51 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

http://tvnoviny.sk/spravy/regiony/na-sirava-feste-si-minutou-ticha-uctili-obet-pohody.html

nech sa Vám to vydarí Prosim prosim

snáď Prosim prosim keď zajtra ráno vstanem bude slnko svietiť krajšie Cool

aika

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 1:57 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Wink No tak toto som strašne zvedavá, ako dopadlo, kedy Tomáš vlastne vystúpil a či potom ľudia ešte vôbec vydržali, keďže bola pokročilá hodina, akurát čítam, že Arash začal svoje vystúpenie až tesne pred jednou hodinou v noci a Tomáš mal ísť až po ňom. Wink

http://dnes.atlas.sk/showbiz/580627/

pozitívne vyžarovátko

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 2:55 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte! Sunny
Tak konečne som sa ako tak prebrala a som schopná sem niečo napísať. MR.Green Včera sme prišli domov veľmi neskoro-niekedy okolo štvrtej a boli sme úplne mřtvi Awphew , lebo sme tam strávili asi 10 hodín. Laugh Celý program bol hneď od začiatku presunutý pre hroziacu búrku. Cool Nakoniec z toho bol len drobný dážď a pekná dúha, ale organizátori po skúsenostiach z Pohody boli opatrní. Wink Tým vznikol asi 2-hodinový sklz, čo spôsobilo, že o jednej sa dostal na pódium Arash Dancehe /skvelá šou Gayka / a Tomáš až niekedy o pol tretej Echh a skončil o trertej, čo už bolo skoro ráno. ROFL Vzhľadom na veeeľmi pokročilú hodinu to bolo veľmi dobré vystúpenie, aj ľudia sa dobre bavili.Polovica už v riadnom štádiu opitosti. Laugh Tomáš hral svoj klasický repertoár: Hľadám si...,Únos, Krásnu, Nevrav to nejde, Každý z nás, Obyčajné slová a Princa. Rock Mimoriadne sa mi páčili Obyčajne slová- zasa inak , škoda, že nemáme zvukový záznam- ale je to skvelá koncertná pesnička-ľudia sa výborne bavili, skákali Tlieskam a Každý z nás-teším sa, že bude na novom CDčku. Gayka O tej tretej mal toho už aj on dosť, keďže tam čakal od takej ôsmej. Evil1 Obdivuhodné, že to chalani po Arashovi dokázali takto zvládnuť. Ole Kapela bola v zložení: Tošo,Pažo, Lukáš Cintula, Vladko Kubala, Gordon /ktorého som zažila prvýkrát smile027 a je to veeeľmi sympatický chlapík. Whaa Pred koncertom bolo dosť času porozprávať sa s chalanmi- Tošo bol klasicky milý a starostlivý Thumleft Všetkých vás pozdravuje a tlmočila som mu aj želanie ohľadom účasti v Eurovízii 2010. Salut Myslím, že naša BZL úderka v zložení: Monika, Zuzulka a ja so svojou fajtou Very Happy sme boli úspešní a Tošo prisľúbil, že do toho pôjde. Tošo je super Už aj pesničku spomínal, že má na to vhodnú-rýchlu a aj M.Buntaj si myslí, že by bola vhodná. MR.Green O novom CD asi toľko, že na tom robia , takže až koncom roka-tak ako bolo v tom rozhovore, čo som sem dala včera. Zatiaľ toľko, ešte dopíšem, čo ma napadne neskôr. Wink Ináč som dosť sklamaná z fotiek Rolling Eyes , Kodak odmietal fotiť-baterka do tej pol tretej proste nevydržala Twisted Evil , takže sa fotilo slabším foťákom a zábery budú skôr ilustračné. Neviem, či ich sem vôbec dať. Awphew No čo už. Sad Ale zážitok zo včerajška mám svelý. smile264 Hearts Rock Sunny Verím, že aj ostatní zúčastnení. Gayka
Medvedik
comfortably numb

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 3:10 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Happy napísal:
Všetkých vás pozdravuje a tlmočila som mu aj želanie ohľadom účasti v Eurovízii 2010. Salut Myslím, že naša BZL úderka v zložení: Monika, Zuzulka a ja so svojou fajtou Very Happy sme boli úspešní a Tošo prisľúbil, že do toho pôjde. Tošo je super

squele! Radosť

pozitívne vyžarovátko

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 3:19 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak aspoň ilustračne...... Embarassed Wink

Image
Image
Image
Image
Image
Kristtina

Založený: 25 november 2007

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 3:46 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Happy napísal:
Ahojte! Sunny
Tak konečne som sa ako tak prebrala a som schopná sem niečo napísať. MR.Green Včera sme prišli domov veľmi neskoro-niekedy okolo štvrtej a boli sme úplne mřtvi Awphew , lebo sme tam strávili asi 10 hodín. Laugh Celý program bol hneď od začiatku presunutý pre hroziacu búrku. Cool Nakoniec z toho bol len drobný dážď a pekná dúha, ale organizátori po skúsenostiach z Pohody boli opatrní. Wink Tým vznikol asi 2-hodinový sklz, čo spôsobilo, že o jednej sa dostal na pódium Arash Dancehe /skvelá šou Gayka / a Tomáš až niekedy o pol tretej Echh a skončil o trertej, čo už bolo skoro ráno. ROFL Vzhľadom na veeeľmi pokročilú hodinu to bolo veľmi dobré vystúpenie, aj ľudia sa dobre bavili.Polovica už v riadnom štádiu opitosti. Laugh Tomáš hral svoj klasický repertoár: Hľadám si...,Únos, Krásnu, Nevrav to nejde, Každý z nás, Obyčajné slová a Princa. Rock Mimoriadne sa mi páčili Obyčajne slová- zasa inak , škoda, že nemáme zvukový záznam- ale je to skvelá koncertná pesnička-ľudia sa výborne bavili, skákali Tlieskam a Každý z nás-teším sa, že bude na novom CDčku. Gayka O tej tretej mal toho už aj on dosť, keďže tam čakal od takej ôsmej. Evil1 Obdivuhodné, že to chalani po Arashovi dokázali takto zvládnuť. Ole Kapela bola v zložení: Tošo,Pažo, Lukáš Cintula, Vladko Kubala, Gordon /ktorého som zažila prvýkrát smile027 a je to veeeľmi sympatický chlapík. Whaa Pred koncertom bolo dosť času porozprávať sa s chalanmi- Tošo bol klasicky milý a starostlivý Thumleft Všetkých vás pozdravuje a tlmočila som mu aj želanie ohľadom účasti v Eurovízii 2010. Salut Myslím, že naša BZL úderka v zložení: Monika, Zuzulka a ja so svojou fajtou Very Happy sme boli úspešní a Tošo prisľúbil, že do toho pôjde. Tošo je super Už aj pesničku spomínal, že má na to vhodnú-rýchlu a aj M.Buntaj si myslí, že by bola vhodná. MR.Green O novom CD asi toľko, že na tom robia , takže až koncom roka-tak ako bolo v tom rozhovore, čo som sem dala včera. Zatiaľ toľko, ešte dopíšem, čo ma napadne neskôr. Wink Ináč som dosť sklamaná z fotiek Rolling Eyes , Kodak odmietal fotiť-baterka do tej pol tretej proste nevydržala Twisted Evil , takže sa fotilo slabším foťákom a zábery budú skôr ilustračné. Neviem, či ich sem vôbec dať. Awphew No čo už. Sad Ale zážitok zo včerajška mám svelý. smile264 Hearts Rock Sunny Verím, že aj ostatní zúčastnení. Gayka

Happy dik za reportik Gayka Dakujem za pozdrav Sunny Sunny
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránky
Madlen

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 4:31 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

veľká srdečná vďaka za svoje povzbudivé slová Ruža
to musela byť dlhá noc Confused
nespýtala si sa náhodou na ten "Zlatý puk"? Cool

Happy napísal:
Image

Tomáš, zdá sa vyzeral zorničku LOL

aika

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 5:32 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Sunny Happy, vďaka, Ty dokážeš vždy potešiť! Whee: Takže koncert vyšiel Gayka a z tej Eurovízie sa veľmi teším! Gayka Dokonca pesničku už má, super! smile264 Tak potom bude aj táto pesnička dúfam na novom albume, keďže výjde až koncom roka. smile264 Jáj, to budú v Eurovízii zase nervy. LOL Ále, teším sa! Gayka
No, muselo to byť včera ozaj únavné, takto do noci čakať, ale myslím, že organizátori spravili dobre, v tom počasí, čo sa teraz večne ide zblázniť, nič nie je isté. Laugh Mne stačilo ísť v piatok do bytu po rodičoch a čo som našla na tej ulici, tú spúšť, to som bola šokovaná - 17 zdemolovaných áut a samé plechy a drevá po páde strechy, čo ju v noci strhla víchrica.
Hlavne, že ste sa všetci zabavili . Gayka
Díky! smile264

nenormálne strašne ľúbim

Založený: 04 august 2006

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 8:29 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Gayka uzzzasne bolo Sunny

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Happy
pozitívne vyžarovátko

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 9:22 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
zuzulka

Založený: 30 september 2007

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 10:20 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, na festivale bolo super Gayka Whee: .
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
aika

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 10:23 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

zuzulka napísal:
Ahojte, na festivale bolo super Gayka Whee: .

LOL Ahoj, ahoj, tíško závidíme. Laugh Ale doprajeme. Gayka Hlavne že to vyšlo. LOL

PríspevokZaslal: Ne júl 26, 2009 10:33 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.topky.sk/cl/15/520167/Arasha-a-spevacku-Aysel-sledovalo-asi-9000-ludi

Pridať novú témuZaslať odpoveď

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému