| Autor |
Správa |
Happy
pozitívne vyžarovátko

Založený: 02 august 2006
|
Zaslal:
So júl 25, 2009 3:33 pm |
  |
| aika napísal: |
No skvelé! A Ty si "nás" nosíš so sebou?  |
Nie, ešte sme u nás doma, lebo do polnoci je ďaleko. Ale už sa chystáme!  |
|
|
  |
 |
Kristtina

Založený: 25 november 2007
|
Zaslal:
So júl 25, 2009 5:26 pm |
  |
| Happy napísal: |
A vyčasilo sa, takže huráááá!  |
Dufam ze pocasie vydrzi  |
|
|
    |
 |
Madlen

Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
So júl 25, 2009 8:51 pm |
  |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Ne júl 26, 2009 1:57 pm |
  |
No tak toto som strašne zvedavá, ako dopadlo, kedy Tomáš vlastne vystúpil a či potom ľudia ešte vôbec vydržali, keďže bola pokročilá hodina, akurát čítam, že Arash začal svoje vystúpenie až tesne pred jednou hodinou v noci a Tomáš mal ísť až po ňom.
http://dnes.atlas.sk/showbiz/580627/ |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
Happy
pozitívne vyžarovátko

|
Zaslal:
Ne júl 26, 2009 2:55 pm |
  |
Ahojte!
Tak konečne som sa ako tak prebrala a som schopná sem niečo napísať. Včera sme prišli domov veľmi neskoro-niekedy okolo štvrtej a boli sme úplne mřtvi , lebo sme tam strávili asi 10 hodín. Celý program bol hneď od začiatku presunutý pre hroziacu búrku. Nakoniec z toho bol len drobný dážď a pekná dúha, ale organizátori po skúsenostiach z Pohody boli opatrní. Tým vznikol asi 2-hodinový sklz, čo spôsobilo, že o jednej sa dostal na pódium Arash /skvelá šou / a Tomáš až niekedy o pol tretej a skončil o trertej, čo už bolo skoro ráno. Vzhľadom na veeeľmi pokročilú hodinu to bolo veľmi dobré vystúpenie, aj ľudia sa dobre bavili.Polovica už v riadnom štádiu opitosti. Tomáš hral svoj klasický repertoár: Hľadám si...,Únos, Krásnu, Nevrav to nejde, Každý z nás, Obyčajné slová a Princa. Mimoriadne sa mi páčili Obyčajne slová- zasa inak , škoda, že nemáme zvukový záznam- ale je to skvelá koncertná pesnička-ľudia sa výborne bavili, skákali a Každý z nás-teším sa, že bude na novom CDčku. O tej tretej mal toho už aj on dosť, keďže tam čakal od takej ôsmej. Obdivuhodné, že to chalani po Arashovi dokázali takto zvládnuť. Kapela bola v zložení: Tošo,Pažo, Lukáš Cintula, Vladko Kubala, Gordon /ktorého som zažila prvýkrát a je to veeeľmi sympatický chlapík. Pred koncertom bolo dosť času porozprávať sa s chalanmi- Tošo bol klasicky milý a starostlivý Všetkých vás pozdravuje a tlmočila som mu aj želanie ohľadom účasti v Eurovízii 2010. Myslím, že naša BZL úderka v zložení: Monika, Zuzulka a ja so svojou fajtou sme boli úspešní a Tošo prisľúbil, že do toho pôjde. Už aj pesničku spomínal, že má na to vhodnú-rýchlu a aj M.Buntaj si myslí, že by bola vhodná. O novom CD asi toľko, že na tom robia , takže až koncom roka-tak ako bolo v tom rozhovore, čo som sem dala včera. Zatiaľ toľko, ešte dopíšem, čo ma napadne neskôr. Ináč som dosť sklamaná z fotiek , Kodak odmietal fotiť-baterka do tej pol tretej proste nevydržala , takže sa fotilo slabším foťákom a zábery budú skôr ilustračné. Neviem, či ich sem vôbec dať. No čo už. Ale zážitok zo včerajška mám svelý. Verím, že aj ostatní zúčastnení.  |
|
|
  |
 |
Medvedik
comfortably numb

|
Zaslal:
Ne júl 26, 2009 3:10 pm |
  |
Všetkých vás pozdravuje a tlmočila som mu aj želanie ohľadom účasti v Eurovízii 2010. Myslím, že naša BZL úderka v zložení: Monika, Zuzulka a ja so svojou fajtou sme boli úspešní a Tošo prisľúbil, že do toho pôjde. |
squele!  |
_________________ Mám veľmi jednoduchý vkus - uspokojím sa vždy s tým najlepším.  |
|
  |
 |
Happy
pozitívne vyžarovátko

|
Zaslal:
Ne júl 26, 2009 3:19 pm |
  |
Tak aspoň ilustračne......
 |
|
|
  |
 |
Kristtina

Založený: 25 november 2007
|
Zaslal:
Ne júl 26, 2009 3:46 pm |
  |
Ahojte!
Tak konečne som sa ako tak prebrala a som schopná sem niečo napísať. Včera sme prišli domov veľmi neskoro-niekedy okolo štvrtej a boli sme úplne mřtvi , lebo sme tam strávili asi 10 hodín. Celý program bol hneď od začiatku presunutý pre hroziacu búrku. Nakoniec z toho bol len drobný dážď a pekná dúha, ale organizátori po skúsenostiach z Pohody boli opatrní. Tým vznikol asi 2-hodinový sklz, čo spôsobilo, že o jednej sa dostal na pódium Arash /skvelá šou / a Tomáš až niekedy o pol tretej a skončil o trertej, čo už bolo skoro ráno. Vzhľadom na veeeľmi pokročilú hodinu to bolo veľmi dobré vystúpenie, aj ľudia sa dobre bavili.Polovica už v riadnom štádiu opitosti. Tomáš hral svoj klasický repertoár: Hľadám si...,Únos, Krásnu, Nevrav to nejde, Každý z nás, Obyčajné slová a Princa. Mimoriadne sa mi páčili Obyčajne slová- zasa inak , škoda, že nemáme zvukový záznam- ale je to skvelá koncertná pesnička-ľudia sa výborne bavili, skákali a Každý z nás-teším sa, že bude na novom CDčku. O tej tretej mal toho už aj on dosť, keďže tam čakal od takej ôsmej. Obdivuhodné, že to chalani po Arashovi dokázali takto zvládnuť. Kapela bola v zložení: Tošo,Pažo, Lukáš Cintula, Vladko Kubala, Gordon /ktorého som zažila prvýkrát a je to veeeľmi sympatický chlapík. Pred koncertom bolo dosť času porozprávať sa s chalanmi- Tošo bol klasicky milý a starostlivý Všetkých vás pozdravuje a tlmočila som mu aj želanie ohľadom účasti v Eurovízii 2010. Myslím, že naša BZL úderka v zložení: Monika, Zuzulka a ja so svojou fajtou sme boli úspešní a Tošo prisľúbil, že do toho pôjde. Už aj pesničku spomínal, že má na to vhodnú-rýchlu a aj M.Buntaj si myslí, že by bola vhodná. O novom CD asi toľko, že na tom robia , takže až koncom roka-tak ako bolo v tom rozhovore, čo som sem dala včera. Zatiaľ toľko, ešte dopíšem, čo ma napadne neskôr. Ináč som dosť sklamaná z fotiek , Kodak odmietal fotiť-baterka do tej pol tretej proste nevydržala , takže sa fotilo slabším foťákom a zábery budú skôr ilustračné. Neviem, či ich sem vôbec dať. No čo už. Ale zážitok zo včerajška mám svelý. Verím, že aj ostatní zúčastnení.  |
Happy dik za reportik Dakujem za pozdrav  |
|
|
    |
 |
Madlen

|
Zaslal:
Ne júl 26, 2009 4:31 pm |
  |
veľká srdečná vďaka za svoje povzbudivé slová
to musela byť dlhá noc
nespýtala si sa náhodou na ten "Zlatý puk"?
 |
Tomáš, zdá sa vyzeral zorničku  |
_________________ Kým mám sny, dvíhajú ma túžby, z výšky sa svet malým zdá.
Čítam z hviezd, skúšam nájsť ich cesty, zo striech blízko ku hviezdam mám. |
|
  |
 |
aika

|
Zaslal:
Ne júl 26, 2009 5:32 pm |
  |
Happy, vďaka, Ty dokážeš vždy potešiť! Takže koncert vyšiel a z tej Eurovízie sa veľmi teším! Dokonca pesničku už má, super! Tak potom bude aj táto pesnička dúfam na novom albume, keďže výjde až koncom roka. Jáj, to budú v Eurovízii zase nervy. Ále, teším sa!
No, muselo to byť včera ozaj únavné, takto do noci čakať, ale myslím, že organizátori spravili dobre, v tom počasí, čo sa teraz večne ide zblázniť, nič nie je isté. Mne stačilo ísť v piatok do bytu po rodičoch a čo som našla na tej ulici, tú spúšť, to som bola šokovaná - 17 zdemolovaných áut a samé plechy a drevá po páde strechy, čo ju v noci strhla víchrica.
Hlavne, že ste sa všetci zabavili .
Díky!  |
_________________ Keby tak nebo sa sklonilo k nám, ... |
|
  |
 |
monika1611
nenormálne strašne ľúbim
Založený: 04 august 2006
|
Zaslal:
Ne júl 26, 2009 8:29 pm |